- Hem
- /
- Tacos med vildsvin
Tacos med vildsvin
INGREDIENSER
500 g vildsvinsfärs
2 msk olja
1 påse tacokrydda
1 1/2 dl vatten
1 avokado
1 burk majskorn (á 340 g)
12 hårda tacoskal
1 burk picklad rödlök
2 dl salsa
2 dl gräddfil
1 kruka koriander
GÖR SÅ HÄR
- Sätt på ugnen enligt anvisningen på förpackningen med tacoskal.
- Stek färsen i olja och krydda med kryddmixen, rör ner vattnet och låt koka några minuter.
- Tärna avokadon.
- Låt majsen rinna av och rosta den sedan i en het panna med lite olja. Lägg upp i en skål.
- Lägg tacoskalen på en plåt och värm dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
- Lägg majs och köttfärs i tacoskalen, servera med picklad rödlök, avokado, salsa och gräddfil.
Toppa med koriander.
