1. Hem
  2. /
  3. Tacos med vildsvin

Tacos med vildsvin

INGREDIENSER

500 g vildsvinsfärs

2 msk olja

1 påse tacokrydda

1 1/2 dl vatten

1 avokado

1 burk majskorn (á 340 g)

12 hårda tacoskal

1 burk picklad rödlök

2 dl salsa

2 dl gräddfil

1 kruka koriander

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på förpackningen med tacoskal.
  2. Stek färsen i olja och krydda med kryddmixen, rör ner vattnet och låt koka några minuter.
  3. Tärna avokadon.
  4. Låt majsen rinna av och rosta den sedan i en het panna med lite olja. Lägg upp i en skål.
  5. Lägg tacoskalen på en plåt och värm dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
  6. Lägg majs och köttfärs i tacoskalen, servera med picklad rödlök, avokado, salsa och gräddfil.

Toppa med koriander.

Recept från svensktvildsvinskott.se

Fyra hårda tacoskal på en vit tallrik. Tacoskalen är fyllda med färs, rödlök, majs och koriander. Bredvid står en liten skål med röd salsa.
Fotograf: Svenskt vildsvinskött Karin Schaefer 2021 Recept: Svenskt vildsvinskött